Tag - BLERJE BELGJIKE OIL CBD

Përfitimet mjekësore CBD të naftës dhe përdorimet

Dyqanet e naftës CBD

Blej naftës CBD në Holandë >>

Blej CBD naftës Belgjikë >>

Blej CBD naftës Francë >>

Se kanabisi është shumë më tepër se një mënyrë e këndshme për të shijuar vetëm ose me miqtë mund të jetë e qartë deri tani.
 Lista e dëshmive të pacientëve që mund të gëzojnë jetën e tyre me falje të plotë për naftën e kanabisit është e gjatë dhe gjithnjë në rritje.
 Vaj kanabis mund të ketë një efekt të dobishëm në Sëmundjet e ndryshme të tilla si reumatizmi, Sëmundjet e lëkurës, dhimbje, diabet, nauze dhe shumë më tepër.
 Megjithatë, ka njerëz që përjetojnë efektet e vajit të kanabisit me THC si të pakëndshme ose nuk kanë nevojë për THC për të trajtuar sëmundjen e tyre.
Këta njerëz mund të përdorin vaj të veçantë CBD.

Ky vaj CBD është nxjerrë nga bimët e kanabisit me përmbajtje të ulët të THC dhe një përmbajtje të lartë CBD.

Ka më pak se 0.2 për qind THC dhe mund të shitet ashtu si vaji i farës së kërpit. Ajo nuk jep një ndjenjë me gurë ose të lartë, por posedon efektet e fuqishme medicinale të bimës së kanabisit.

Ka më pak se 0.2 për qind THC dhe mund të shitet ashtu si vaji i farës së kërpit.

Siç u përmend, vaji i CBD mund të punojë mirë kundër një sërë sëmundjesh dhe sëmundjesh.

Ndihmon edhe për t’u çlodhur muskujt, duke ju lejuar të fle më thellë. Për më tepër, vaj CBD vepron si një frenues në oreksin ose oreksin në një cigare.

Prandaj mund të përdoret gjithashtu si një ndihmë për të ndaluar pirjen e duhanit ose për të humbur peshë.

Vaj CBD 10ml ~ Vaj medikamentoze CBD holluar 15x (0.173% THC + 2.6% CBD). Ky vaj quhet edhe golyoli.

Vaj CBD mund të ketë një efekt pozitiv në reumatizëm, psoriasis dhe sëmundje të tjera të lëkurës, dhimbje, diabet, nauze, epilepsi dhe shumë sëmundje të tjera dhe sëmundje.

Një shishe e këtij vaji CBD përmban 10ml vajra medicinale me një vlerë konstante prej 0.173% THC dhe 2.6% CBD.

Ngjyra e vajit është e artë, në kontrast me vajin e kanabisit që është ngjyrë jeshile.

Përdorimi është i thjeshtë: hidhni një ose më shumë pika vaj nën gjuhën. Në fillim është e këshillueshme që të filloni me 1 pikë për të parë se si reagon trupi juaj në të, para se të provoni një dozë më të lartë.

Mesatarisht, efekti ndodh pas 10 deri në 15 minuta.

Efekti i parë që mund të vërehet është zakonisht relaksimi i muskujve, e ndjekur nga reduktimi i dhimbjes.

Në varësi të ankesës ose sëmundjes, mund të administrojë 2 deri në 3 pika në të njëjtën kohë dhe të ndërtoni këtë deri disa herë në ditë, përsëri në varësi të ankesës ose sëmundjes.

Ku për të blerë CBD Oil në Holandë dhe Belgjikë

Blej naftës CBD në Holandë >>

Blej CBD naftës Belgjikë >>

Blej CBD naftës Francë >>

Danieli, ashtu si të rinjtë e tjerë nga Volendam, ka përvojat e nevojshme me kokainën dhe alkoolin. Me atë që e bëri atë psikozë të ndjeshme.

Në moshën 28-vjeçare sulmet filluan, Danieli kishte gjithsej pesë psikoza, pas së cilës ai duhej të mësonte përsëri dhe përsëri për t’u bërë pak më njerëzor.

Natyrisht, Danieli kërkoi ndihmë nga mjekët që përshkruanin ilaçet e zakonshme të rënda.

Efektet anësore nuk gënjejnë: Danieli arriti në kile, u bë i mpirë, mori ndjenja në depresion dhe kishte një mungesë totale të energjisë.

Deri sa ai lexoi rreth cannabinoidëve dy vjet më parë dhe se nganjëherë nganjëherë kemi nevojë për njerëz.

Ai bleu një shishe të naftës CBD dhe mësoi dozën e tij optimale. Që atëherë, ai ka bërë shumë më mirë, nuk ka pasur psikozë dhe ndihet më i qartë nga CBD.

Danieli tashmë ka filluar të përfundojë ilaçet e tij.

CBD kundrejt THC

Ndonjëherë dëgjon se THC mund të shkaktojë psikozë tek njerëzit që janë të ndjeshëm ndaj tij.

Megjithatë, CBD është homologu i natyrshëm i THC dhe ka një efekt anti-psikotik.

Sidoqoftë Daniel përfiton nga THC dhe sidomos kur ai nuk mund të fle. Përdorimi i dozuar i vajit THC siguron që ai ende të pushojë.

Brenda dhe jashtë botës së kanabisit kohët e fundit ka pasur një rritje të madhe të kërp dhe produkteve CBD, kryesisht në formë të naftës. 

Sidoqoftë, nuk mund të hedhësh gjërat në një grumbull, sepse bën një ndryshim – thonë shumë – nëse vaji juaj mjekësor është nxjerrë nga kërpi (farë) ose nga kanabisi.

 Si dhe çfarë mësoni në këtë artikull!

Cili është ndryshimi midis vajit të kërpit dhe vajit CBD?

Gama e produkteve të bazuara në  kërp  është ende në rritje. 

Shumëllojshmëria është fjala kyçe këtu, sepse çdo produkt siguron një nevojë të ndryshme.

 Hemp farë naftës, vaj kanabis, vaj CBD: ka shumë zgjedhje dhe që mund të jetë konfuze për konsumatorin mesatar.

 Në këtë artikull ne shikojmë dallimet në mes të naftës kërp – i quajtur edhe naftë farë – dhe vaj CBD.

Vaj hempseed

shutterstock_328566944

Hemp seed oil është, siç sugjeron emri, nxjerrë duke shtypur farën e kërpit. Fara e kërpit nuk është psikoaktive (4 mg THC / kg) kur konsumohet. Vaj kërpi është ligjor në shumicën e vendeve dhe shitet në dyqanet ushqimore së bashku me llojet e tjera të naftës.

Vaj CBD 

Vaj CBD është nxjerrë nga lule kanabis, preferohet të një specie që përmban një sasi jashtëzakonisht të madhe të CBD (cannabidiol). 

Nafta nuk ka vetitë hallucinogjene. 

Ka edhe naftë CBD që është nxjerrë nga kërpi. Për shkak të përmbajtjes shumë të ulët të CBD në kërp, megjithatë, ky vaj ka shumë pak prona medicinale. 

Ky vaj prandaj përdoret kryesisht si një shtesë ushqimore. Vaj CBD është vetëm për shitje në vende ku është shpallur në mënyrë specifike ligjore.

Pronat medicinale

Druri i CBD dhe vaji i farës së kërpit kanë të përbashkët se asnjëra prej tyre nuk është psikoaktive, diçka që luan një rol të rëndësishëm në popullaritetin e tyre. 

Sidomos në vendet ku kanabisi nuk është i ligjshëm, këto barna janë një alternativë më e sigurt për konsumimin e kanabisit. Gjithashtu, përdorimi për arsye mjekësore lejohet nga të miturit.

Vaj kërp farë

Në përgjithësi, vaji i rafinuar i kërpit konsiderohet ushqim. 

Si rezultat, është e ligjshme në shumicën e vendeve. Ajo ka përfitime të shumta shëndetësore dhe për këtë arsye është një ‘superfood’ shumë popullor.

  • Proteina e pasur
  • I mbushur me acide yndyrore polyunsaturated të tilla si omega 6 dhe omega 3
  • Antioksidantë të vitaminës E
  • Acidi linoleik (ka një ndikim pozitiv në kushtet e plakjes / lëkurës)

Hemp farë e naftës përmban – duhet të thuhet – një CBD pak. Megjithatë, një sasi e tillë e vogël ka vetëm një efekt pozitiv në pacientët që vuajnë nga kushtet jo të rënda deri në ato të lehta.

Vaj CBD

Deri më sot mbetet e vështirë të përmendim të gjitha pronat medicinale të CBD, sepse dëshmitë e reja shkencore dhe anekdotike janë gjetur vazhdimisht. Vaj CBD është bërë nga lule kanabis, nga të cilat rrëshirë dhe CBD janë nxjerrë përmes një numri të metodave të ndryshme. 

Është e këshillueshme t’ju informoni në lidhje me metodën e përdorur dhe cilësinë e përgjithshme të produktit para se të bleni naftën CBD. 

shfaqje

Diferencat e jashtme midis vajit të farave të kërpit dhe vajit CBD shpesh kanë të bëjnë me cilësinë e të dy produkteve. 

Vaj i rafinuar i farës së kërpit dhe naftës CBD mund të kenë të dyja njësi të lehta ose të errëta varësisht nga cilësia, mosha, metoda e ruajtjes etj.

Të dy llojet e naftës janë nxjerrë nga të njëjtat lloje të bimëve polimorfike, gjë që shpjegon pse ato zakonisht duken identike. 

Që të dy kanë një ngjyrë të gjelbër të plotë ari që ngjan me atë të vajit të ullirit.

emër

Vaj kërpi dihet me emra të ndryshëm: vaji i kërpudhave, vaji i kërpit, vaji i kuzhinës së kuzhinës dhe, ndonjëherë, vaji i kanabisit. 

Hemp farë naftës nuk është vetëm më e qartë, por edhe emri më i saktë. Për të përcaktuar nëse një produkt i quajtur ‘vaj kërpi’ ose një nga emrat e tjerë të përmendur më sipër është në fakt emri i farës së kërpit, duhet të shikoni listën e përbërësve.

 Ndërsa përdorimi i një emri të pasaktë ose të paqartë mund të jetë i motivuar nga arsyet e marketingut dhe / ose paketimit, lista e përbërësve duhet të japë qartësi.

Vaj CBD, nga ana tjetër, nuk duhet të ngatërrohet me ndonjë produkt tjetër në drejtim të emërtimit.

 Në shumicën e rasteve, termi naftë CBD është përdorur gjithashtu në përshkrimin e produktit ose në paketim. 

Shumë rrallë gjeni fjalën e naftës së kanabisit. Megjithatë, do të ishte kundërproduktive të mos përdoret termi CBD, sepse në fund të fundit është një nga produktet kryesore të industrisë së kanabisit medicinale. 

Prandaj është e mundshme që termi të shfaqet në paketim të paktën një herë.

 

 

Kliko këtu dhe shkarko udhëzuesin falas të naftës CBD >>


Shtëpi | Lidhjet |  Tregime